another.chapter.of.life

Mistakes

Posted on: May 30, 2009

pssttt… wt H yg anta komen2 tu.
terima kasih diucapkan.
org dh wt slh mmg xleh dok diam. tol x?

btw, words of wisdom kt bwh tu…
diletakkan di situ utk sume org yg visit my blog.
we as human alwiz in learning process.
x mcm H yg igt ayat kt bwh ni ditujukan khas utk dye je.
sorry sketz.

yes, its true da words below jgk for me… utk igtn bersama.
tis blog or any blog out there including urs, are meant to be shared to ppl arnd da world.
am i aite? if nk wt utk private baik tulih dlm diary.
x yh wt kt blog (online).

1 thing i really dun think YOU cn do is by clear things up.
especially my NAME yg YOU dh buruk2 kn dpn sape2 je.
if YOU x wt, lama kelamaan kebenaran akan terbukti. mcm jdk hari tu.
tp macm biasher la kn… YOU dh wt slh… YOU pandai putar belit cni shaner.
even dh terbukti kt YM archieve.

oh ya, klo bab MC tu… org2 kt cni je taw.
n org2 kt SLA je taw. shape stadi kt c2?
tepuk dada ty diri sendirik la H ek.
mcm xtaw je shape ade kt SLA. i ade kt SRC ROOM kutz.
lgk 1, itu hak i nk amek mc ke x nk.
i amek MC bersebb. mmg btol2 saket, bkn mcm YOU type kt komen tu…
mengerang kesakitan konon.
dh mkn ubat mmg la dh oke. n xde masher i nk hancurkn hubungan H n F.
klo hubungan y’ll x oke tu bkn salah i n jgk bkn probz i.
tp tu slh YOU sendirik. YOU yg create probz2 ni in da 1st place.
bak kate kwn2 YOU jgk, sendiri mau igt.
taw komplen, pastu smbg blk, sndiri crk pasal.
bkn ayat i tp ayat2 kwn YOU jgk. oppps~ 

x dinafikan… berani kerana benar, tkot kerana salah.
dr dlu ayat YOU cm tu la. sbb YOU dh slh, ayat tu je la yg YOU termampu nk gne.
hak3. aikz… automatik dh xleh nk send kt blogspot shoutbox kn?
hahaha. 

lenkali jgn SALAH kn org len atas kesalahan n kesilapan sendiri.
i wt cite kunon. yg slalu making story is YOU.
dr dlu smpai skrng perangai x ubah2.
i pn xphm nape masih ade lgk manusia yg leh TRUST MANUSIA bernama MHMK ni.
sbb YOU kate YOU dh wt SOLAT TAUBAT kaaa?
geli bulu kaki i dgr. ntah btol ntah tak.
dlu nk kapel ngan sum1 pn kate dh wt solat istikharah.
jgn mempermainkan soal AGAMA ya mr.H.
nnti termakan DIRI. i masih igt lgk, YOU brani sumpah atas nama al-quran.
dlu tyme kt shah alam yg YOU buruk2 kn i dpn F and her bro. x igt? ke wt2 x igt?
 igt2 la tu. xkne di dunia, akhirat YOU kne jgk.
termasuk la memburuk2kan NAMA org yg lgsg xkaco hubungan cintan cintun YOU.

pasal A tu, byk la bukti ade kate yg YOU terkejar2 kn si A tu.
nk deny lagik ka? im making stories? i dpt pn dr kenalan A okayh.

oppps kena lagik.
serve u ryte!

p/s: any comments yg mashuk spam mmg lgsg x dilayan.
sbb sblm2 ni dh blocked users n words being used😉
thats da beneficial of this wordpress😉

oh ya, terima kasih kerana sudi dtg melawat blog ni ya H.
dtg2 la lgk klo nk tgk upd8. dh lme x terima kunungan pelawat mcm H.
hahaha~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Indahnye~


Life is too short to wake up in the morning with regrets, So love the people who treat you right, Forget about the ones who don't, And believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, They just promised it would be worth living.

Ingatlah, hanya dengan mengingati ALLAH, hati menjadi tenteram.

"Ya ALLAH, jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu agar bertambah kekuatan ku untuk mencintaiMu"

Bertambah luas akal, bertambah luas lah hidup, bertambah datang lah bahagia. Bertambah sempit akal, bertambah sempit lah hidup, bertambah datang lah celaka. -Hamka -

Yang paling bahagia adalah orang yang mempunyai hati yang alim, mempunyai kesabaran dalam diri dan mempunyai sifat yang merasa cukup dengan rezeki yang ada. -Hukamak-

INFO: Tip untuk ibu bapa


Sebaik kandungan mencecah empat bulan, ibu digalakkan baca surah al-Fatihah, ayat Kursi dan surah al-Inshirah. Surah Fatihah adalah ibu al-Quran, ayat Kursi bertujuan menghalau gangguan syaitan manakala surat al-Inshirah untuk melapangkan hati dan fikiran.

Selepas bersalin, baca surah berkenaan ketika menyusukan anak dan dihembuskan di kepala. Ia boleh diteruskan sehingga anak cukup umur.

Waktu ketika anak antara sedar dan tidak. Rebut peluang bisikkan kata-kata nasihat, pujian dan pesanan. Ambil masa seminit, dua untuk membacakan doa sambil mengusap kepala mereka selain memberikan nasihat.

Doakan kejayaan anak, rakan anak mereka, anak rakan dan jiran.

Archives

Blog Stats

  • 76,816 hits
%d bloggers like this: