another.chapter.of.life

Thank you…

Posted on: July 30, 2007

i wz chattin to my dearie brot jez nw before went to bed… jez wanna say thankz a lot for ur concerned. i am touched. very~ huhuhu. i wish da moment we spent 2getha will be part of me AGAIN. i wish u guys were here wif me. i jez cant wait to hv u guys back. mish da moment we spent 2getha. i really am do. huhuhu. i jez cant believe those ppl who are far away frm me being very supportive… thank you.

rul4.jpg

i am touched~ wuwuwu😦

cpt2 la blk shinie ek. hope cpt2 abesh practical tu. sheriously, i cant wait for u guys to be ere. thank you ALLAH for giving me ’em in my life. i am very2 grateful to have them in my life.😦

thank you sayang, thank u nasrul, thank you nadia, thank you afiq, thank you all… thankz a lot for those who are really2 being supportive and concerned bout me lotz… hope to c u guys soon…😉

above all, thank you ALLAH🙂

rul2.jpg

thank you so much for being there for me. thank you for ur concerned. i am glad to know u in my life bro…🙂

p/s: syafiq, tertiru gaya print screen syafiq plakz. xpe eyhhh😀 oh ya, syafiq, kite xdpt nk shout kt ur shout box la n xdpt nk komen kt post kakakku yang chumil (if x shilapz, smthing bout ur sister) tu. y ek?

4 Responses to "Thank you…"

Hehe! Akak, dah boley comment dah kat post. Aritu ader tukar code sikit tapi tak perasan ader salah taip code kat satu page ni. Hehe! Shoutbox tak leh nak send ek? Huhu! Something wrong kot dengan shoutbox tu. Disebabkan bukan syafiq yang buat shoutbox tu.. so die nyanyok sikit!!😀 Hehehe!

eyhhh shout box pn leh nyanyukz ek😛
kui kui kui.

br je pas komen kt post tu. check it out!
thank u reply komen kt cni😉
hehehe…🙂

wehhh cuti dah dekat nihh …so bile nak blanje skating ice ?

sk8in ice? ahakz. br g ari tu. hahaha~
shape kne banjer shape nie ek?
ahakz…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Indahnye~


Life is too short to wake up in the morning with regrets, So love the people who treat you right, Forget about the ones who don't, And believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, They just promised it would be worth living.

Ingatlah, hanya dengan mengingati ALLAH, hati menjadi tenteram.

"Ya ALLAH, jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu agar bertambah kekuatan ku untuk mencintaiMu"

Bertambah luas akal, bertambah luas lah hidup, bertambah datang lah bahagia. Bertambah sempit akal, bertambah sempit lah hidup, bertambah datang lah celaka. -Hamka -

Yang paling bahagia adalah orang yang mempunyai hati yang alim, mempunyai kesabaran dalam diri dan mempunyai sifat yang merasa cukup dengan rezeki yang ada. -Hukamak-

INFO: Tip untuk ibu bapa


Sebaik kandungan mencecah empat bulan, ibu digalakkan baca surah al-Fatihah, ayat Kursi dan surah al-Inshirah. Surah Fatihah adalah ibu al-Quran, ayat Kursi bertujuan menghalau gangguan syaitan manakala surat al-Inshirah untuk melapangkan hati dan fikiran.

Selepas bersalin, baca surah berkenaan ketika menyusukan anak dan dihembuskan di kepala. Ia boleh diteruskan sehingga anak cukup umur.

Waktu ketika anak antara sedar dan tidak. Rebut peluang bisikkan kata-kata nasihat, pujian dan pesanan. Ambil masa seminit, dua untuk membacakan doa sambil mengusap kepala mereka selain memberikan nasihat.

Doakan kejayaan anak, rakan anak mereka, anak rakan dan jiran.

Archives

Blog Stats

  • 76,816 hits
%d bloggers like this: